Khamis, Februari 25, 2010

Januari - Awasi helah 'broker maut'

SELAMAT TAHUN BARU dari MJ untuk semua pembaca budiman dan dedikasi. Walaupun kita kini berada di ambang hampir suku tahun baru, suka MJ mengingatkan semula bagaimana tahap pencapaian azam tahun baru anda? Adakah telah terlaksana, hampir mencapai matlamatnya atau sebaliknya. Apa pun yang anda lakukan, anda adalah anda yang hanya mampu mencipta keajaiban.

Hadirilah berjuta kursus motivasi, melaburlah dalam seminar kekayaan atau yang setara dengan perkataan dan maksud tersebut. Sekiranya anda tidak mengubah sikap nah, perubahan tidak akan berlaku. 

Syukur alhamdulillah MJ telah bertransformasi bermula keluaran Mac. Sungguhpun demikian, MJ tidak akan berada ditahapnya sekarang tanpa keluaran-keluaran lepas. 

Mari kita menyingkap keluaran Januari. Dalam keluaran ini, banyak isu menarik diketengahkan antaranya; bahayanya menggunakan khidmat broker, dana Tekun makin kempis, sembilan usahawan IKS negara, petua tentang belimbing buluh dan sebagainya. 

Lebih menarik, usahawan 5 yang berkisar tentang ikan kelisa atau yang biasa dipanggil arowana. Ingin mendapatkan isu ini? hubungi kami di alamat tertera di bawah.   

1 ulasan:

~@~Ham Mirza~@~ berkata...

BERI BUKTI BUKAN JANJI, INGIN BERBAKTI KOTAKAN JANJI. Sesiapa inginkan MAJALAH JUTAWAN khusus kwsn j.b sila sms @ contact saya. amir no hp 0177124415 ;) baca JUTAWAN untuk menjadi USAHAWAN ;)