Isnin, Mac 29, 2010

April - Usahawan 'pak turut'

RAMAI yang tertanya-tanya kenapa MJ terbitan April memilih `pak turut' sebagai isu utamanya sedangkan ada banyak lagi isu lain yang lebih hangat dan perlu diketengahkan. Percayalah setiap keputusan yang dibuat MJ ada kebaikannya. Malah, perubahan wajah dan kandungan MJ sentiasa dikemaskini agar pembaca setia khususnya para usahawan baik dalam dan luar negara padat dengan ilmu dan pengetahuan umum.

Masih tertanya-tanya kenapa 'pak turut' dapatkan MJ di pasaran awal bulan April. Selain isu '?' tersebut, banyak lagi informasi menarik yang perlu anda ketahui. Paling penting semakin ramai manusia hebat kami muatkan dalam majalah tersohor dan berbaloi ini.

Jangan lupa kirimkan surat (alamat skrol ke bawah), sertai kuiz percutian dan dapatkan baucer tunai khas untuk anda.

Jika anda seorang usahawan dan ingin mengembangkan perniagaan anda set lah temujanji dengan wartawan kami siapa tahu MJ boleh membantu perniagaan anda.

Apapun selamat menyajikan minda anda dengan informasi terkini MJ dan jumpa lagi di keluaran Mei yang tentunya lebih hangat, padat dan berinformasi. Ingat MJ ingat majalah tersohor.. ;)

  

10 ulasan:

Ainul Naim berkata...

salam, majalah ini sudah berada di pasaran ke?

. berkata...

W'salam insyahAllah akan berada di pasaran awal bulan April..nantikan kemunculannya

shahrul berkata...

saya dah dapatkan dah.. hehe.. tetapi bulan march saya terlepas.. bagaimana saya nak dapatkannya?

Tanpa Nama berkata...

sila berhubung dengan marketing & promotion, Cik Azween.. di nombor yang tertera di bawah...

mohamad fadhil bin husin berkata...

ooo sdh d psaran ye..akn ku dptkn nat..
sy nk tau cmna nk set tmujnji ngn wrtwn MJ yer..blh emailkan sya prosedur n cra2 ke duniakesihatan@yahoo.com..
tq..

majalahjutawan berkata...

mudah sahaja...email atau call number yang terdapat dalam majalah jutawan setiap keluaran ;)

ajak90 berkata...

salam..
baru abes baca majalah jutawan MAC.
memang terbaik..thumbsup.!
berminat juga untuk buat temujanji tu.,
saya usahawan polo.

http://www.mypolomillionclub.com
http://www.mypolotee.com
emel: zzeezz@ymail.com

~@~Ham Mirza~@~ berkata...

BERI BUKTI BUKAN JANJI, INGIN BERBAKTI KOTAKAN JANJI. Sesiapa inginkan MAJALAH JUTAWAN khusus kwsn j.b sila sms @ contact saya. amir no hp 0177124415 ;) baca JUTAWAN untuk menjadi USAHAWAN ;)

iz berkata...

kat mane sy boleh dapatkan majalah jutawan dari awal keluaran sehingga yang terkini??saya berada di area bangi,selangor..Kalau ade sesiapa yg blh bantu sila bgtau ye..

Tanpa Nama berkata...

wassup www.majalahjutawan.blogspot.com admin discovered your site via search engine but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered website which offer to dramatically increase traffic to your site http://massive-web-traffic.com they claim they managed to get close to 4000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my site. Hope this helps :) They offer best services to increase website traffic at this website http://massive-web-traffic.com